top of page
Mikrofon

Sånginspelning

Mickarna som används är Neuman Tlm 102 och Shure Sm7b. Preampsen som används mest är Universal Audio 6176 liksom Summit Audio 2Ba-221. Även om high end studio gear såklart underlättar och faktiskt gör skillnad, så ligger minst lika mycket jobb i editering av dina vokaltracks. Något som är lite av en favoritsyssla här!
Pris per timme: 400 kr inkl editering. 

Editering

För klippning eller editering av inspelningar som sång eller trummor. 
Kontakta mig för prisuppgift.

Truminspelning

Här används mickar som är klassiska på truminspelning. Till overhead använder vi Akg nt5 mikrofoner. Möjlighet att spela in upp till 10 kanaler.
Pris per timme: 500 kr

Mastring

Vill du släppa din låtar på Spotify eller Youtube? Jag hjälper dig att ge din låt det extra lyster den behöver för att publiceras på olika streamingtjänster. Med hjälp av Studio One samt plugins  brusreducering. 
Pris per låt: 300 kr

Mixning

Här justeras balans mellan de olika instrumenten och alla nivåer för en optimal ljudupplevelse. Automatisering för mer dynamik samt eq och kompression för jämnhet och effekter för en djupare ljudbild.
Pris:  3000 kr/låt

Arrangering

Jag hjälper dig gärna med arrangering av din låtidé eller melodi. Du kanske inte spelar något instrument och vill tonsätta din melodi med ackord? Jag hjälper dig hela vägen från ide till slutprodukt.
Kontakta mig för prisuppgift.

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page